- werkwijze -
- referenties -

Wim Versluis,

Basisschool De Triangel, Aalten

“Schoolfotograaf Koch ontzorgt de school. Je hebt geen extra werk omdat de schoolfotograaf alles direct met de ouders afhandelt. Ik werk al 40 jaar in het onderwijs en doe al die tijd zaken met Foto Koch. Ik heb nog mijn eerste klassenfoto als jonge onderwijzer nog steeds. In 1972 door Foto Koch gemaakt, maar nog steeds kleurecht.”

“Schoolfoto’s zijn een wezenlijk onderdeel van de school, net als schoolreisjes en klassenfeesten. Omdat ze niet mogen mislukken, kies je voor de beste schoolfotograaf. Daarom is Foto Koch bij ons een stukje van de school geworden.”

Bert Sengers,

R.K. Basisschool De Hoeven, Beuningen

“Ik werk al 20 jaar met schoolfotograaf Koch. Vorig jaar ging onze school over op de online service. Dat scheelt een hoop werk. Voorheen deelden we zelf foto’s uit en hielden we bij welke ouders al betaald hadden. Nu komen we er als school niet meer aan te pas.”

Wim Korevaar

Rehobothschool, Uddel

“Schoolfotograaf Koch hoort bij de Rehobothschool Uddel en de Rehobothschool Uddel hoort bij Foto Koch. De schoolfotograaf was al op onze school toen we als leraren zelf nog jong waren. Na een kwart eeuw zijn de foto's van Foto Koch nog steeds van goede kwaliteit en dat zegt wat.“"Bijna een kwart eeuw hebben we nu contact met de charmante rayonvertegenwoordigster Marjan Schaapveld. Juist dat persoonlijke contact zorgt ervoor, dat we nooit denken bij een iets voordeliger aanbieding van een concurrent 'dat gaan we doen'.”

"Foto Koch hanteert een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Dat wisten we al maar daar zijn we onlangs weer achter gekomen. Als er al een probleempje zou zijn, dan wordt dit altijd naar volle tevredenheid opgelost.”

- producten -

Wat voor u interessant is; wij sturen u in geen geval een rekening. Daarnaast ontvangen alle teamleden van school een mooi tegoed wat zij kunnen besteden aan een pakket naar keuze.

Ouders bestellen een pakket of losse fotovellen naar eigen wens en ontvangen deze op mat professioneel fotopapier. Wij vinden het belangrijk dat ouders de foto’s niet zelf op maat moeten knippen, daarom leveren wij alle fotovellen op standaard formaat naar keuze. Bijvoorbeeld 13 x 18 cm of 20 x 28 cm. We bieden al een pakketje aan vanaf € 5,50.

Ouders betalen eenvoudig middels iDEAL of ontvangen een factuur per mail waarmee ze achteraf kunnen betalen.

Naast de afdrukken op fotopapier kunnen er ook canvassen, foto’s op hout of dibond, en diverse fotofunproducten worden besteld. Al deze producten worden met veel liefde zelf gemaakt. Een mooie muismat voor de liefste mama of papa, een mok voor alle kinderen van groep 8 die afscheid nemen, of juist een prachtig canvas van die geweldige familiefoto! Voor scholen bieden wij meer dan alleen foto’s. Alles kan, dus vraag het ons gerust.