inloggen als school

uw gegevens:
- informatie -
- producten -

Wat voor u interessant is; wij sturen u in geen geval een rekening. Daarnaast ontvangen alle teamleden van school een mooi tegoed wat zij kunnen besteden aan een pakket naar keuze.

Ouders bestellen een pakket of losse fotovellen naar eigen wens en ontvangen deze op mat professioneel fotopapier. Wij vinden het belangrijk dat ouders de foto’s niet zelf op maat moeten knippen, daarom leveren wij alle fotovellen op standaard formaat naar keuze. Bijvoorbeeld 13 x 18 cm of 20 x 28 cm. We bieden al een pakketje aan vanaf € 5,50.

Ouders betalen eenvoudig middels iDEAL of ontvangen een factuur per mail waarmee ze achteraf kunnen betalen.

Naast de afdrukken op fotopapier kunnen er ook canvassen, foto’s op hout of dibond, en diverse fotofunproducten worden besteld. Al deze producten worden met veel liefde zelf gemaakt. Een mooie muismat voor de liefste mama of papa, een mok voor alle kinderen van groep 8 die afscheid nemen, of juist een prachtig canvas van die geweldige familiefoto! Voor scholen bieden wij meer dan alleen foto’s. Alles kan, dus vraag het ons gerust.

- privacy -

Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Een verplichting voor iedereen om verantwoord om te gaan met persoonsgegevens én om aan te geven hoe dit in praktijk wordt gebracht.

Bij Foto Koch worden alle persoonsgegevens uitsluitend verwerkt volgens de laatste beveiligingsprotocollen. Zo werken wij met unieke wachtwoorden en inlogcodes waarmee ouders/verzorgers alleen de foto’s kunnen zien en bestellen van hun eigen kind(eren).

Bestellingen vinden altijd plaats in een beveiligde, versleutelde omgeving.

- referenties -

Wim Versluis,

Basisschool De Triangel, Aalten

“Schoolfotograaf Koch ontzorgt de school. Je hebt geen extra werk omdat de schoolfotograaf alles direct met de ouders afhandelt. Ik werk al 40 jaar in het onderwijs en doe al die tijd zaken met Foto Koch. Ik heb nog mijn eerste klassenfoto als jonge onderwijzer nog steeds. In 1972 door Foto Koch gemaakt, maar nog steeds kleurecht.”

“Schoolfoto’s zijn een wezenlijk onderdeel van de school, net als schoolreisjes en klassenfeesten. Omdat ze niet mogen mislukken, kies je voor de beste schoolfotograaf. Daarom is Foto Koch bij ons een stukje van de school geworden.”

Bert Sengers,

R.K. Basisschool De Hoeven, Beuningen

“Ik werk al 20 jaar met schoolfotograaf Koch. Vorig jaar ging onze school over op de online service. Dat scheelt een hoop werk. Voorheen deelden we zelf foto’s uit en hielden we bij welke ouders al betaald hadden. Nu komen we er als school niet meer aan te pas.”