- Basisonderwijs & meer -
- Voortgezet onderwijs -
note

Hallo, wij zijn van het team Middelbaar.

Naast basisscholen, fotograferen wij ook het gehele jaar door zowel in Nederland als in België middelbare scholen. Hoe leuk is het, als ouders ook na de basisschool de collectie kunnen aanvullen! Wij maken van alle leerlingen een portretfoto en ze gaan met elkaar op de groepsfoto. Wij verplichten geen ouder tot afname van de foto’s; zij kiezen zelf een losse foto, alleen de groepsfoto of juist een voordeling compleet pakket. De school kan ook niet zonder ons, want zij willen de foto eenvoudig toe kunnen voegen aan hun leerlingvolgsysteem. Daarnaast maken wij naar wens van de school mooie schoolpassen. Of dit nu een betaalpas is of niet, wij regelen dit.

image 1
image 2

Wij bespreken altijd alle wensen van de school, de manier van fotograferen en de daarbij behorende uitlevering met elkaar door, zodat de school dit voortijdig kan communiceren aan de ouders.

Foto Koch ontzorgt de school graag en maakt de ouders en leerlingen blij met een mooie herinnering van elk schooljaar.

- privacy -
television

PRIVACY

Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Een verplichting voor iedereen om verantwoord om te gaan met persoonsgegevens én om aan te geven hoe dit in praktijk wordt gebracht.

Bij Foto Koch worden alle persoonsgegevens uitsluitend verwerkt volgens de laatste beveiligingsprotocollen. Zo werken wij met unieke wachtwoorden en inlogcodes waarmee ouders/verzorgers alleen de foto’s kunnen zien en bestellen van hun eigen kind(eren).

- Scholencontact -

Bel uw eigen Accountmanager of Relatiebeheerder om direct uw vraag te stellen of om een afspraak te maken.

Melanie Tansel

Accountmanager

Telefoon: 035-3038192

E-mail: tansel@fotokoch.nl

Regio: Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Zeeland

JOOP VAN DIJKEN

Accountmanager

Telefoon: 06-51172804

E-mail: vandijken@fotokoch.nl

Regio: Noordoostpolder – Drenthe – Groningen – Friesland – Waddeneilanden

GEESKE BROUWER – BONTHUIS

Accountmanager

Telefoon: +31(0)35-3038191

E-mail: geeske.brouwer@fotokoch.nl

Regio: Noord-Brabant – Limburg

JOYCE EMMEN

Accountmanager

Telefoon: +31(0)6–40818337

E-mail: emmen@fotokoch.nl

Regio: Noord-Holland – Flevoland (zonder Noordoostpolder) – Zuid-Holland – Zeeland

KRIJN PRINSEN

Accountmanager

Telefoon: 06-12542705

E-mail: prinsen@fotokoch.nl

Regio: Gelderland – Utrecht – Overijssel

- referenties -
book
book

Rehobothschool

Stavenisse

rehoboth

“Hoe lang Foto Koch op onze school al foto's maakt weet ik niet, zeker al meer dan 20 jaar. En dat zegt eigenlijk al genoeg!”

“We zijn erg tevreden over de contacten bij het maken van de afspraken, altijd een prettig en persoonlijk contact. De fotografiedag zelf verloopt altijd naar tevredenheid.”

book

“Professionele fotografen, vrolijke kinderen en een mooi resultaat. Leuk ook dat er regelmatig andere poses aangeboden worden. En na het maken van de foto's hoeven we op school alleen nog de kaartjes met inlogcodes uit te delen en gaat verder alles via Foto Koch. Wij zijn meer dan tevreden en hopen Foto Koch nog jarenlang op onze school te zien.”

book

Nederlands Hervormde Basisschool De Lelie

Driebruggen

de_lelie

“De ervaringen met Foto Koch op NHB De Lelie in Driebruggen zijn erg positief. De persoonlijke benadering en het contact wat met Ingeborg Mons erg prettig en servicegericht verloopt, zorgt ervoor dat je als school kunt vertrouwen op een goede kwaliteit foto's! Er wordt zoveel mogelijk werk voor de school uit handen genomen, waardoor wij bezig kunnen zijn met onderwijs, terwijl we toch mooie leerling- en teamfoto's hebben.“

book


“Daarnaast is er steeds meer school specifiek aan te passen voor de school. Zoals achtergronden, tekst en ook mogelijkheden waarop klassen en teams op de foto gaan. Leuk dat er geprobeerd wordt steeds iets nieuws / verfrissends te vinden, zodat de foto's met de tijd meegaan. Al met al, de fotodatum voor volgend jaar staat alweer gepland!”

close
book

Jhr. W. Versluijsschool

Aagtekerke

referenties

"Foto Koch komt al jaren op onze school om foto’s te maken. De fotografen zijn allemaal zeer ervaren en weten hoe ze met kinderen om moeten gaan door tussendoor een leuk grapje te maken, waardoor het voor de kinderen erg ontspannend en leuk is. Een paar weken voordat de fotograaf komt, neemt Foto Koch contact op om alles door te spreken en daarom is op de dag zelf weinig extra overleg nodig."

book


"Ook in Coronatijd was alles perfect geregeld. Als we vragen hebben, wordt er snel gereageerd en onze contactpersoon Ingeborg is altijd reuze enthousiast. Alles wordt digitaal besteld en betaald, zodat kinderen niet met contant geld over straat moeten en de school geen omkijken heeft naar de administratie. Ga zo door Foto Koch!"

close
book_left

O.B.S. De Compositie

Almere

referenties

"Een hele fijne schoolfotograaf. Vooraf goed en duidelijk contact. Bijna alle kinderen staan goed op de foto zonder rare gezichten. Bij vragen of onduidelijkheden direct antwoorden. Het feit dat Foto Koch bereid was om een ontbrekend teamlid er in te fotoshoppen, was erg fijn. Volgend jaar zien we Foto Koch weer graag terug op onze school."