Informatie voor scholen

Basisonderwijs

Kiezen voor Foto Koch als schoolfotograaf is kiezen voor mooie, moderne foto’s, tevreden ouders en geen extra werk voor uw school.

Waarom kiezen voor Foto Koch?

 • Naast de traditionele portretfoto maken we ook altijd een pure foto waar het kind wat ‘losser’ op staat. Op basis van het karakter van het kind kiezen onze fotografen voor de pose die het beste bij het kind past. Verlegen, stoer, open, afwachtend. En dat levert de beste, meest natuurlijke foto’s op.
 • De complete afhandeling van de schoolfotografie loopt via internet. Dit betekent dat de school geen enkele administratie meer hoeft te doen. De school regelt op de fotodag zelf alleen de studioruimte en de planning voor de fotosessies per groep. Daarna deelt de leerkracht de persoonlijke inlogcodes uit aan de leerlingen. Foto Koch doet de rest.
 • We werken vlot. Alle leerlingen en leerkrachten kunnen in één dag gefotografeerd worden, hoe groot de school ook is. Als de school groter is, zetten we gewoon meer fotografen in. Onze fotografen stellen de kinderen op hun gemak bij de fotosessie, waardoor niemand lang op zijn beurt hoeft te wachten. Ook niet in de onderbouw.
 • De komst van Foto Koch kost de school niets.
 • Er zijn keuzepakketten voor elk type beurs: het goedkoopste pakket is 5,50 euro.
 • Het personeel van de school krijgt een tegoed dat in de webshop gebruikt kan worden om een fotopakket naar wens samen te stellen.
 • De privacy van de leerlingen is gewaarborgd: de inlogcodes waarmee de ouders de foto’s van hun kinderen kunnen bekijken, zijn persoonlijk. Ouders kunnen zelf de code doorgeven aan familie voor nabestellingen.
 • Foto Koch heeft mannelijke en vrouwelijke fotografen.

 

Bekijk onze referenties

Voortgezet onderwijs

Foto Koch maakt al jaren schoolfoto’s op middelbare scholen in het hele land. Wij maken uw administratie compleet. Dat doen we snel, efficiënt en persoonlijk.

Zes redenen om ons uw schoolfoto’s te laten maken

 1. Of een school nou 100 of 3.000 leerlingen heeft, wij kunnen ze in één dag fotograferen. Als de school groter is, zetten we gewoon meer fotografen in.
 2. U ontvangt van ons de pasfoto’s digitaal die gekoppeld zijn aan leerlingnummer of de naam. De foto’s zijn stuk voor stuk bewerkt in ons geavanceerde fotolab.
 3. We komen binnen twee weken gratis terug om de zieke en absente leerlingen alsnog op de foto te zetten. Een koppenkaart met ontbrekende leerlingen is voor ons geen optie.
 4. Scholen hebben een eigen accountmanager die snel kan schakelen en altijd bereikbaar is.
 5. We hebben een aantrekkelijke bonus voor scholen die niet in de drukke septembermaand maar in november op de foto willen: tot een euro korting per gefotografeerde leerling. Om te zorgen dat de schooladministratie dan toch compleet is bij de start van het nieuwe schooljaar, zetten we in juni alvast gratis uw nieuwe brugklassers op de foto.
 6. Veel keuze. We leveren portretfoto’s, groepsfoto’s, koppenkaarten (klas of hele school) en afscheidsfoto’s van eindexamenleerlingen.

 

 

Bekijk onze referenties