Ervaringen van scholen

Basisscholen

Wim Versluis, Basisschool De Triangel, Aalten

triangel

“Schoolfotograaf Koch ontzorgt de school. Je hebt geen extra werk omdat de schoolfotograaf alles direct met de ouders afhandelt. Ik werk al 40 jaar in het onderwijs en doe al die tijd zaken met Foto Koch. Ik heb nog mijn eerste klassenfoto als jonge onderwijzer nog steeds. In 1972 door Foto Koch gemaakt, maar nog steeds kleurecht.”

“Schoolfoto’s zijn een wezenlijk onderdeel van de school, net als schoolreisjes en klassenfeesten. Omdat ze niet mogen mislukken, kies je voor de beste schoolfotograaf. Daarom is Foto Koch bij ons een stukje van de school geworden.”

Bert Sengers, R.K. Basisschool De Hoeven, Beuningen

dehoeven

“Ik werk al 20 jaar met schoolfotograaf Koch. Vorig jaar ging onze school over op de online service. Dat scheelt een hoop werk. Voorheen deelden we zelf foto’s uit en hielden we bij welke ouders al betaald hadden. Nu komen we er als school niet meer aan te pas.”

Wim Korevaar, Rehobothschool, Uddel

“Schoolfotograaf Koch hoort bij de Rehobothschool Uddel en de Rehobothschool Uddel hoort bij Foto Koch. De schoolfotograaf was al op onze school toen we als leraren zelf nog jong waren. Na een kwart eeuw zijn de foto’s van Foto Koch nog steeds van goede kwaliteit en dat zegt wat.”

“Bijna een kwart eeuw hebben we nu contact met de charmante rayonvertegenwoordigster Marjan Schaapveld. Juist dat persoonlijke contact zorgt ervoor, dat we nooit denken bij een iets voordeliger aanbieding van een concurrent ‘dat gaan we doen’.”

“Foto Koch hanteert een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Dat wisten we al maar daar zijn we onlangs weer achter gekomen. Als er al een probleempje zou zijn, dan wordt dit altijd naar volle tevredenheid opgelost.”

Middelbare scholen

R. de Leeuw, Ichthus College, Veenendaal

ichtuscollege

“Wij werken als Christelijke scholengemeenschap op Reformatorische grondslag al jaren samen met Foto Koch. Tot volle tevredenheid. Met Foto Koch is het heel goed afspraken maken. Afspraken worden ook altijd nagekomen.”

“De planning van de schoolfoto’s maken we al in een vroeg stadium. Bestellen en afrekenen gaat rechtstreeks via de ouders. Eventuele tussentijdse onvolkomenheden worden altijd opgelost. Kortom een bedrijf waar je prima mee kunt samenwerken. Je kunt van ze op aan. Hun schoolfotografen zetten mij 50 jaar terug al op de foto.”

Fiona Meijers, Dongemond College, Raamsdonksveer

dongemond

“Dongemond College laat al jaren de schoolfoto’s verzorgen door Foto Koch. De redenen hiervoor zijn duidelijk: ze hebben vriendelijke medewerkers, ze komen hun afspraken na, de foto’s worden keurig op tijd afgeleverd, de prijs- kwaliteitsverhouding is helemaal goed en wij hebben er als school weinig werk aan. Kortom: redenen genoeg om in zee te gaan met Foto Koch.”