Informatie voor scholen

Basisonderwijs

 

Onze kwaliteit is onze zorg

Wij bieden u gegarandeerd kwaliteit en het kost u geen extra tijd. Dat geldt zowel voor de levering van de foto’s als voor het plannen van de schoolfotografiedag. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij deze zorg op ons nemen, zodat alle juffen en meesters de lessen gewoon kunnen blijven geven. Onze accountmanagers nemen ruim van te voren de dag met u door en tijdens de dag maken de fotografen er een feestje van!

Het enige wat wij vragen is een assistent. Dit kan bijvoorbeeld een ouder zijn; hij of zij zorgt er voor dat de juiste klas bij de fotograaf komt en weer op tijd in de klas terug is.

Hoe groter de school, hoe meer fotografen wij laten komen.

De schoolfotografiedag

Eindelijk is de dag aangebroken dat de kinderen hun extra mooie kleren aan mogen en hun mooiste glimlach aan onze fotografen mogen laten zien. Groot en klein, stoer of nog een beetje afwachtend; voor onze fotografen is niets te gek, zij weten hoe het werkt! De fotograaf zal elk kind geruststellen en dan komt het juiste moment om precies die blik of lach vast te leggen.

Alle kinderen kunnen in één dag gefotografeerd worden in een geschikte ruimte binnen de school. De fotograaf zet daar zijn studio op en streeft er naar dat de kinderen maar één keer de les uit hoeven. Als de planning het toe laat kunnen de groepsfoto’s en de individuele foto’s met verschillende poses achter elkaar aan gemaakt worden.

Wij werken met mannelijke en vrouwelijke fotografen die overal in Nederland en op alle scholen inzetbaar zijn.

Het verrassingsmoment

De complete afhandeling van de schoolfotografie verloopt via internet. Dit betekent dat u geen enkele administratie meer hoeft te doen.

Wij zorgen ervoor dat u binnen 10 werkdagen de inlogkaartjes in huis heeft. Het pakket is een feestje op zich: u treft mooie posters aan voor in de school, groepsfoto’s van het team en alle klassen, alle blije gezichtjes op de inlogkaartjes en per klas gebundeld. Het enige wat u hoeft te doen, zijn de inlogkaartjes aan de juffen en meesters uit te delen. Zij kunnen aan de hand van het fotootje op het inlogkaartje zien voor wie het kaartje bedoeld is.

De ouders loggen met de unieke code en wachtwoord in op onze website en kunnen zelf naar wens bestellen. Wij dragen graag ons steentje bij aan een mooie herinnering voor alle kinderen voor later, daarom geven wij altijd iedereen een gratis groepsfoto.

Privacy

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het noodzakelijk dat met de gegevens van de school en de kinderen zeer zorgvuldig om wordt gegaan. Wij vragen geen informatie van de kinderen op.

U bent wat dat betreft bij ons aan het goede adres; wij hebben namelijk alle gegevens goed beveiligd en wordt de privacy gewaarborgd.

Producten en prijskaartjes

Wat voor u interessant is; wij sturen u in geen geval een rekening. Daarnaast ontvangen alle teamleden van school een mooi tegoed waarmee zij korting krijgen op een pakket naar keuze.

Ouders bestellen een pakket of losse fotovellen naar eigen wens en ontvangen deze op mat professioneel fotopapier waar de kwaliteit  zeker 50 jaar erg goed van blijft. Wij vinden het belangrijk dat ouders niet zelf de foto’s op maat moeten knippen, daarom leveren wij alle fotovellen op standaard formaat naar keuze. Bijvoorbeeld 13 cm. x 18 cm. of 20 cm. x 28 cm. We bieden al een pakketje aan voor € 5,50.

Ouders betalen eenvoudig middels iDeal of ontvangen een factuur per mail waarmee ze achteraf kunnen betalen.

Naast de foto’s bieden wij de mogelijkheid om canvassen, foto’s op hout of dibond, en diverse fotofunproducten te laten bestellen. Al deze producten worden met veel liefde zelf gemaakt. Een mooie muismat voor de liefste mama of papa, een mok voor alle kinderen van groep 8 die afscheid nemen of juist zo’n prachtig canvas van die geweldige familiefoto! Alles kan, dus vraag het ons gerust.

Voor scholen: meer dan alleen foto’s

Voor ouders, opa’s & oma’s, en de rest van de familie: alles is mogelijk

Bekijk onze referenties

 

Voortgezet onderwijs

Foto Koch maakt al jaren schoolfoto’s op middelbare scholen in het hele land. Wij maken uw administratie compleet. Dat doen we snel, efficiënt en persoonlijk.

Zes redenen om ons uw schoolfoto’s te laten maken

  1. Of een school nou 100 of 3.000 leerlingen heeft, wij kunnen ze in één dag fotograferen. Als de school groter is, zetten we gewoon meer fotografen in.
  2. U ontvangt van ons de pasfoto’s digitaal die gekoppeld zijn aan leerlingnummer of de naam. De foto’s zijn stuk voor stuk bewerkt in ons geavanceerde fotolab.
  3. We komen binnen twee weken gratis terug om de zieke en absente leerlingen alsnog op de foto te zetten. Een koppenkaart met ontbrekende leerlingen is voor ons geen optie.
  4. Scholen hebben een eigen accountmanager die snel kan schakelen en altijd bereikbaar is.
  5. We hebben een aantrekkelijke bonus voor scholen die niet in de drukke septembermaand maar in november op de foto willen: tot een euro korting per gefotografeerde leerling. Om te zorgen dat de schooladministratie dan toch compleet is bij de start van het nieuwe schooljaar, zetten we in juni alvast gratis uw nieuwe brugklassers op de foto.
  6. Veel keuze. We leveren portretfoto’s, groepsfoto’s, koppenkaarten (klas of hele school) en afscheidsfoto’s van eindexamenleerlingen.

 

Bekijk onze referenties