Vanaf 1 januari: pure schoolfoto’s

Foto Koch komt deze winter met iets nieuws: pure schoolfoto’s, waar het kind in verschillende, natuurlijke poses op staat. We maakten al twee foto’s van de kinderen: de klassieke pasfoto en een actiefoto, waar kinderen ‘losser’ op staan omdat ze op een trappetje zitten of leunen.Vanaf 1 januari wordt die actiefoto een ‘pure’ foto.

Met een ‘pure’ schoolfoto bedoelen we dat we het kind in verschillende natuurlijke poses vastleggen. Onze fotografen weten hoe het werkt: ieder kind is anders en heeft een eigen houding.Op basis van het karakter van het kind kiezen onze fotografen de pose die het beste bij het kind past. Verlegen, stoer, open, spontaan. Dat levert pure, natuurlijke foto’s op. Het leuke van deze opnames is dat de fotografen pas zien welke poses het worden op het moment dat ze een kind voor de lens hebben.

De pure schoolfoto’s kunnen gemaakt worden met een witte of een blauwe achtergrond. Op lokatie en in ons fotolab zijn belichting en fotobewerking uitgebreid getest. Vanaf 1 januari verkrijgbaar.